Preview Mode Links will not work in preview mode

Stefan Stratulat Show

Jan 30, 2019

Trebuie să îi respectăm pe cei din jur și trebuie să ne respectăm pe noi. Nu putem fi selectivi în modul în care ne raportăm la cei din jurul nostru. Trebuie să fim consecvenți. Trebuie să avem aceeași atitudine atât acasă, cât și la muncă. Respect, integritate, profesionalism. Să ne facem munca așa...


Jan 23, 2019

Nu inteleg deloc, dezinteresul total din partea a marii majorități a populației. Și aici nu e vorba doar de România, ci la întreg globul. În afară de câteva țări, mai tot globul folosește, într-un fel sau altul, un sistem democratic. Iar un sistem democratic înseamnă că poți să-ți...


Jan 15, 2019

In 2019 nu mi-am facut nici un plan. De ce? Fiindca planurile vin si pleaca. E mai important sa fii consecvent zi de zi, decat sa ai un plan bine facut, dar neimplementat. 


Oct 8, 2018

Am o biblioteca foarte mare si nu mai am timp sa mai citesc atat de mult pe cat mi-as dori ( desigur asta e o minciuna). 

M-am gandit sa imi ofer cateva minute saptamanal sa citesc, impreuna cu voi, cateva fragmente dintr-o carte din biblioteca mea. 

Saptamana asta - Dune, Frank Herbert. 


Aug 7, 2018

Subiectul acestui episod a pornit de la o sedinta Toastmaster, al carei tema era "Cand ti-ai dat seama ca ai devenit adult". 

Veti auzi cum port o dezbatere cu mine despre adulthood, impartasesc cateva din momentele ce m-au facut sa ma simt ca un adult, cateva momente dificile din copilarie.