Preview Mode Links will not work in preview mode

Stefan Stratulat Show

Oct 8, 2018

Am o biblioteca foarte mare si nu mai am timp sa mai citesc atat de mult pe cat mi-as dori ( desigur asta e o minciuna). 

M-am gandit sa imi ofer cateva minute saptamanal sa citesc, impreuna cu voi, cateva fragmente dintr-o carte din biblioteca mea. 

Saptamana asta - Dune, Frank Herbert. 


Aug 7, 2018

Subiectul acestui episod a pornit de la o sedinta Toastmaster, al carei tema era "Cand ti-ai dat seama ca ai devenit adult". 

Veti auzi cum port o dezbatere cu mine despre adulthood, impartasesc cateva din momentele ce m-au facut sa ma simt ca un adult, cateva momente dificile din copilarie. 


Jul 31, 2018

Sindromul Impostorului poate fi cel mai mare obstacol in calea pasiunilor noastre. 

In acest episod vorbesc despre cum m-a afecat sindromul impostorului in calatoria mea in lumea scrisului, care au fost evenimentele ce m-au marcat si cum am reusit eu sa incep sa scriu si sa public mai tarziu o carte. 

 

Facebook:


Jul 18, 2018

În ziua de azi, nu mai avem răbdare. Nu mai așteptăm nici măcar să se facă verde la semafor, trecem strada direct pe roșu. 

În episodul de azi, vorbesc despre răbdare, despre importanța ei și despre cum cred eu că ne putem antrena răbdarea. 


Jul 1, 2018

Prin 2010, descopeream cărțile de dezvoltare personală. Am citit multe cărți de genul. Și încă citesc. Cu timpul o idee s-a format în capul meu: “trebuie să trag tare în fiecare zi”. Nu stiu cand s-a nascut ideea. Poate doar ca o necesitate. Poate doar ca o explicatie a ceea ce fac in fiecare zi. Nu stiu....